Krubban Annagården

ti 2.4 kl. 09.30

Annagården

Krubban Annagården

Välkommen till en avkopplande, men social stund för dig som vuxen och en rolig lekstund för ditt/dina barn. Till den här gruppen är alla välkomna som tar hand om barn under skolåldern. Du kan vara en förälder, mor och farförälder, familjedagvårdare osv.
Som program finns bla att barnen kan leka med andra barn, pyssla lite och sjunga roliga barnsånger. Efteråt ordnas en liten servering med kaffe för stora och saft för små. Det finns att ge en frivillig kaffeavgift. Vi stillar oss också en liten stund.
Klubben ordnas i gemenskap med Agricola finska församlingen. Så jämna veckorna är ledaren från svenska församlingen på plats och ojämna från finska församlingen. I klubben används båda språken fritt, det är bara samlingen/andakten som hålls på det respektive modersmålet som församlingen representerar.
Ingen förhandsanmälan behövs.

to 25.4 kl. 9.30

Lovisa förs.hem.-lilla salen

Krubban i Lovisa

to 25.4 kl. 9.30

Liljendals prästgård

Krubban i Liljendal prästgård

En klubb för de vuxna som vistas hemma med barn/barnen på förmiddagen.
to 25.4 kl. 12.00

Lovisa förs.hem.-lilla salen