Agricola svenska församlings körer Vårkonsert

to 9.5 kl. 18.00

Lappträsk församlingshem

Vårkonsert med församlingens körer

På torsdagen 9.5 bjuder Agricola svenska församlings körer på Vårmusik i församlingshemmet i Lappträsk. Under konserten uppträder Agricolakören, Barnklangen och Gudstjänstkören samt en sånggrupp bestående av Mia Mårtensson-Antas, Malena Jordas och Camilla Wiksten-Rönnbacka. Körerna dirigeras av kantorerna Sinikka Stöckell och Camilla Wiksten-Rönnbacka. Vi sjunger också några allsånger. Servering i pausen, frivillig avgift, där intäkterna går till församlingens musikverksamhet. Konserten börjar klockan 18.

Agricolakören, Barnkangen, Wiksten-Rönnbacka Camilla, Stöckell Sinikka

to 20.6 kl. 14.00

Liljendal kyrka

on 26.6 kl. 19.00