Fontana Media på besök

on 28.8 kl. 14.00 - kl. 21.00

Fontana Media på besök

Lovisa förs.hem. stora salen

Fontana media är här med sina böcker och program. Välkommen.

Vi vill så gärna vara perfekta och leva det perfekta livet - men vår djupaste identitet är inte beroende av hur lyckat vårt liv är. Det finns alltid ett glapp mellan ideal och verklighet när det gäller vår relation till oss själva, världen och Gud. Hur ska vi lära oss leva med det glappet?
Under sin höstturné bjuder Fontana Media, Kyrkpressen och Församlingsförbundet på en diskussion kring temat "Längtan efter det perfekta livet".

Sofia Torvalds samtalar med Alaric Mård och Christer Åberg.

kl. 14.00 - 19.00 Bokförsäljning
kl. 18.00 - 19.00 Servering
kl. 19.00 - 20.30 Diskussionskväll kring temat "Längtan efter det perfekta livet", aftonandakt

Om Alaric:
Alaric Mård är nyutbildad lärare i religion och psykologi. Han bor i Vasa med sin fru Lovisa och deras ettåriga dotter.
I augusti utkommer hans bok "Begränsade är vi allihopa", där han skriver om om liv, tro och de utmaningar som en funktionsnedsättning kan innebära i en ung människas vardag.

Lappträsk kyrka

Familjemässa

Vi firar familjemässa tillsammans. Barn som deltagit i 10åringarnas övernattningsläger medverkar med sång.
Linda Haapalainen och Vera Tollander välsignas till sina tjänster.

Lovisa kyrka

Högmässa

Vi firar högmässa tillsammans. Temat för söndagen är "vår nästa".

Annagården