Kockklubb

må 18.11 kl. 14.30

Mikaelsstugan, Forsby

I byarnas kockklubb bakar man tillsammans och lagar mat. Efter att vi har tillrett maten tillsammans, så äter vi även maten tillsammans. I kockklubben har vi en andaktsstund. Byarnas kockklubb ordnas till skolelever åk 1-6 en gång i månaden.

Byarnas kockklubb hålls runt om i Lovisa: Pernå prästgård, Liljendal prästgård, Lappträsk församlingshem, Lovisa Tikva och Brukets församlingshem en gång i månaden. Agricola finska och svenska församling ordnar byarnas kockklubb tillsammans. Anmälningen sker via agricolalovisa.fi nätsidan senast den 28.8. Du kan också anmäla dig genom att ringa oss.

må 20.1 kl. 17.00

Liljendals prästgård

Ungdomskväll

Ungdomskväll för ungdomar i högstadieåldern och äldre
ti 21.1 kl. 10.00

Loviisan srk.koti - isosali

En euros cafe

Husmanskost för 1 euro. Välkommen!
Ti 14.1 aprikosgröt
on 22.1 kl. 16.00

Lappträsk församlingshem

Kylien kokkikerho Lapinjärvi/Byarnas kockklubb Lappträsk

Oletko 1-6 -luokkalainen? Tule mukaan kaksikieliseen kylien kokkikerhoon! Går du på åk 1 till 6? Kom med till den tvåspråkiga byarnas kockklubb!