Kockklubb

må 2.12 kl. 14.30

Mikaelsstugan, Forsby

I byarnas kockklubb bakar man tillsammans och lagar mat. Efter att vi har tillrett maten tillsammans, så äter vi även maten tillsammans. I kockklubben har vi en andaktsstund. Byarnas kockklubb ordnas till skolelever åk 1-6 en gång i månaden.

Byarnas kockklubb hålls runt om i Lovisa: Pernå prästgård, Liljendal prästgård, Lappträsk församlingshem, Lovisa Tikva och Brukets församlingshem en gång i månaden. Agricola finska och svenska församling ordnar byarnas kockklubb tillsammans. Anmälningen sker via agricolalovisa.fi nätsidan senast den 28.8. Du kan också anmäla dig genom att ringa oss.

må 18.11 kl. 9.30

Pernå prästgården

Krubban i Pernå prästgården

En klubb för de vuxna som vistas hemma med barn/barnen på förmiddagen.
må 18.11 kl. 9.30

Lovisa förs.hem.-lilla salen

Krubban i Lovisa

En klubb för alla som är hemma med barn under skolåldern.
må 18.11 kl. 14.30

Mikaelsstugan, Forsby