kock klubb

må 16.12 kl. 14.30

Mikaelsstugan, Forsby

I byarnas kockklubb bakar man tillsammans och lagar mat. Efter att vi har tillrett maten tillsammans, så äter vi även maten tillsammans. I kockklubben har vi en andaktsstund. Byarnas kockklubb ordnas till skolelever åk 1-6 en gång i månaden.

Byarnas kockklubb hålls runt om i Lovisa: Pernå prästgård, Liljendal prästgård, Lappträsk församlingshem, Lovisa Tikva och Brukets församlingshem en gång i månaden. Agricola finska och svenska församling ordnar byarnas kockklubb tillsammans. Anmälningen sker via agricolalovisa.fi nätsidan senast den 28.8. Du kan också anmäla dig genom att ringa oss.

on 13.11 kl. 12.15

Lovisa förs.hem. stora salen

Vardagskyrka i Lovisa

En eftermiddags klubb för åk 1-6
on 13.11 kl. 13.00

Besök på annan plats (Agricola svenska)

Ligan i Pernå kyrkoby skola

För skolelever i åk 1-6
on 13.11 kl. 16.00

Pernå prästgården

Kylien kokkikerho Pernaja/Byarnas kockklubb Pernå

Oletko 1-6 -luokkalainen? Tule mukaan kaksikieliseen kylien kokkikerhoon! Går du på åk 1 till 6? Kom med till den tvåspråkiga byarnas kockklubb!