Skriftskolans anmälningssida

Du har kommit till Agricola svenska församlings anmälningssida för skriftskolan och lägret 2020. Läs noga igenom informationen och välj sedan det alternativ som passar dig. 

Skriftskolan eller skriban som den ofta kallas är en större helhet som innefattar mycket annat än ett läger, men lägret är en viktig del av helheten. Här kan du bekanta dig med de olika lägeralternativen och välja det som du tycker passar dig bäst. 

Du kan välja mellan tre alternativ: sportlovsläger, dagläger eller sommarläger. Information om de olika lägren hittar du under de olika rubrikerna.

Märk att alla tre alternativ har en egen länk via vilken du anmäler dig både till skriban och till något av lägren samtidigt. Kolla noga att du klickar upp rätt länk! 

Anmälningslänken till de olika lägren är öppen

från fredagen 22.11 kl. 18 till söndagen 8.12 kl. 23

När du anmält dig får du och din eller dina vårdnadshavare en e-post som bekräftelse att din anmälning kommit fram. I bekräftelsen ser du också alla de uppgifter du skickat in till oss. 

Om du har frågor  eller funderar på något kan du alltid vända dig till

någon av de präster, Minna eller Kalle,

som  ansvarar för skriban i vår församling

 

Skriftskolläger under sportlovet i Puhjonranta i Valkeala

Under sportlovet kan du delta i det skribaläger som ordnas i Puhjonranta i Valkeala. 

Lägret börjar lördagen den 15.2 och det slutar fredagen den 21.2.2020. 

Antal platser: 39 (det maximala antalet vi kan ta med på ett läger med de personalresurser vi har)

Priset för lägret är 150€. I priset ingår buss till och från Puhjonranta, kost (5 måltider/dag), logi och en bibel. En länk till e-faktura skickas till den e-postadress ni angett i anmälningen. Fakturan skickas i god tid före lägret. 

Ansvarig präst för det här lägret är Minna Silfvergrén och ifall du har frågor kan du kontakta Minna. Kontaktuppgifterna hittar du på den här sidan

 

Skriftskolans dagläger i juni i Lovisa församlingshem

Under de två första veckorna i juni ordnas ett dagläger i Lovisa församlingshem. Daglägret går ut på att man samlas dagtid och övernattar hemma. 

Lägret börjar måndagen den 1.6 och slutar torsdagen 11.6.2020 med paus över veckoslutet. 

Antal platser: 20

Priset för daglägret är 80€. I priset ingår en lunch per dag och en bibel. En länk till e-faktura skickas till den e-postadress ni angett i anmälningen. Fakturan skickas i god tid före lägret. 

Ansvarig präst för det här lägret är Karl af Hällström och ifall du har frågor kan du kontakta Kalle.

Kontaktuppgifterna hittar du på den här sidan.  

 

Skriftskolläger på sommaren i Puhjonranta i Valkeala

I augusti ordnas ett läger för dig som föredrar att åka på läger under sommaren. 

Lägret börjar lördagen den 1.8 och slutar fredagen den 7.8.2020.

Antal platser: 39 (det maximala antalet vi kan ta med på ett läger med de personalresurser vi har)

Priset för lägret är 150€. I priset ingår buss till och från Puhjonranta, mat (5 måltider/dag), logi och en bibel. En länk till e-faktura skickas till den e-postadress ni angett i anmälningen. Fakturan skickas i god tid före lägret. 

Ansvarig präst för det här lägret är Minna Silfvergrén och ifall du har frågor kan du kontakta Minna. Kontaktuppgifterna hittar du på den här sidan.

ANMÄLNINGSLÄNKARNA HITTAR DU HÄR UNDER 

När du öppnar länken ser du hur många som är anmälda till just det lägret och kan räkna ut hur många platser finns kvar.

I år har vi så många som vill vara med om skriban att vi inte kan garantera att du ryms med just på det läger du i första hand skulle önska vara med om, tyvärr.  Men det finns rum för alla!

Om du av någon orsak ångrar ditt val av läger ber vi dig kontakta Minna Silfvergrén. Vänligen gör inte anmälningen dubbelt för det betyder att någon annan som skulle vilja komma med på ett läger kanske inte får plats pga din anmälning.