Församlingshem och andra lokaler

På grund av rådande läge hyr vi för tillfället inte ut dessa utrymmen för utomstående bokningar, gäller från 30.11 tillsvidare

Inom området för Agricols svenska församling finns det församlingshem, församlingsgårdar och prästgårdar. I våra utrymmen går det att arrangera dop, födelsedagar, minnesstunder, möten och andra tillställningar.

I våra utrymmen finns kärl för tillredning och servering av både kaffe och mat. Borddukarna ingår i hyran. Våra församlingshem hyrs ut för 5 timmar åt gången, för tilläggstimmar debiteras skilt och de skall bokas i förväg. För möten hyrs utrymmen för max 3 timmar/gång.

Läs mera om priserna för hyrning av våra lokaler

Vid bokning av våra lokaler vänligen kontakta församlingssekreteraren, tfn 044 722 924 eller agricolaforsamling@evl.fi