Församlingens minnesadresser

Vill du uppmärksamma en persons bortgång med en minnesadress? Intäkterna går till Lappträskområdets minnesfond, Liljendalområdets blomsterfond, församlingens testamentsfond för verksamheten i Agricola svenska församling  (Pernå och Strömfors minnesadresser) eller till Minnesfonden för Andersby begravningsplats (Hommansby Marthaförening).

Köp på nätet

Nu kan du enkelt  köpa en minnesadress via nätet. Vi ordnar så att adressen kommer till begravningen. Vi skriver ut adressen i den form vi får in uppgifterna så var noga när ni fyller i beställningen. Köp adressen senast på torsdag kl. 12 för att den skall hinna till veckoslutets begravning.  Du betalar adressen genast, så ha bankkoderna framme. Minnesadresserna kostar 10€+2€ expeditionsavgift.

Köp en adress via nätet Öppna länk i ny flik

 

Församlingens minnesadresser finns också till salu i Lappträsk av Järnhandeln Österholm och Västra Kymmene Andelsbank, i Liljendal Sale och begravningsbyrå Lindqvist i Lovisa.


Kontakta församlingssekreterare Bettina Laaksonen tfn 044 722 9241 eller agricolaforsamling@evl.fi om det är något du undrar