Agricola svenska församlings ligor 2021-2022

Ligan är församlingens eftermiddags klubb som riktar sig till skolbarn i klasserna 3-6.

Klubben är tänkt för de barn som inte vill eller kan vistas ensamma hemma efter skolan.

Under eftermiddagen kan barnen göra läxor, spela spel, pyssla, rita, leka och umgås med sina vänner.

Ligan är kostnadsfri så ta med eget mellanmål.
Minimigräns är 5 deltagare per klubb.

Via denna länk kan du anmäla dig:

Tisdagar: Lappträsk Församlingshem och Haddom skola

Torsdagar: Liljendal, Mariagården och Lovisa prästgård

Fredagar: Forsby, Agricolahallen och Tessjö, ungdomslokal som är varannan fredag

På grund av COVID-19: Kom inte sjuk till klubben. Ingen servering, men eget mellanmål får tas med. Kom ihåg god handhygien. Max 12 deltagare ryms med i verksamheten.

Nytt för i år !

Denna klubb sker via projektet Skoj med hobby . Anmälningen görs via Lovisa stad.

Mera info kommer via Wilma !

Experimentera med mera

Välkommen med och experimentera om du går i klass 3-6 till Lovisa prästgården (Alexandersgatan 11) I klubben kommer vi att experimentera med saker du har hemma. Vi kommer också att lära oss att använda legon på nytt sätt som tex kodning. Starten sker vecka 36 på torsdagen kl. 14.30-15.30. Minimi deltagare 5 och max deltagare 12.

Vissa klasser slutar redan tidigare sin skol dag på torsdagar. Då har man möjlighet från kl. 13.15 att komma och fördriva sin tid till Lovisa prästgården och umgås med kompisar, göra läxorna, spela bordsspel, rita mm. Vi kommer också tillsammans att fira andakt före kl. 14.30. Förfrågningar till Linda Lönnroth 044-7229210

Höstterminen vecka 36-47 och vårterminen vecka 2-18. Ingen verksamhet under sportlovet

Frågor? Kontakta gärna församlingens familjearbetare:

Linda Lönnroth 044-7229210 eller linda.lonnroth@evl.fi

Pamela Westerlund 040-8387671 eller pamela.westerlund@evl.fi