Unga sitter och spelar kort vid soffbordet i Pernå prästgård. Två unga spelar pingis i bakgrunden.

Unga i Pernå prästgård

Ungdomskvällar

Ungdomar från årskurs 7 uppåt är hjärtligt välkomna. Det finns ungdomskvällarna på 3 ställen. Du kan delta i den som passar dig bäst eller i alla.

Liljendal på onsdagar kl. 15-17.30 i Mariagården, Skolstigen 3.  Börjar den 8.9

Lovisa  på torsdagar kl. 18-20.30 i prästgården, Alexandersgatan 11 Börjar den 9.9

Pernå på fredagar kl. 18-21 i Sockenstugan, Pernåvägen 307 Börjar den 10.9

På ungdomskvällarna spelar vi olika spel, äter någonting smått, umgås och samlas kring dagens tanke.

Hjälpledarutbildningen

Hjälpledarutbildningen är för dig som gått i skriban och vill utbilda dig till hjälpledare och komma med och göra församlingens läger till en upplevelse för andra. Utbildningen är tvåårig.

Vi börjar den 19.10. Platsen är Lovisa prästgård och församlingshem.

Mellanmålsklubb för 7-klassister

För dig som gillar gott mellanmål och att vara med och tillreda det. Det finns också till för att spela olika spel och chilla med vänner. Vi gör ett recepthäfte som innehåller recept till alla mellanmål som vi gjort under terminen. Klubben är en del i stadens Skoj med hobby projekt.

Vi träffas måndagar kl. 14.30-16.30 i Lovisa prästgård (Alexandersgatan 11). Ledare är ungdomsarbetsledarna Dan och Ann-Mari. Vi börjar den 6.9.

Följ oss på Facebook och Instagram