Välkommen till

SKRIBASIDORNA!

Roligt att du tittar in här! Här kommer du att hitta allt du, som är intresserad av skriftskolan, behöver veta om skriftskolan i Agricola svenska församling.

Den nyaste infon hittar du alltid här under:

Skriftskolan 2019

Missade du informationstillfället 20.1 i Pernå kyrka? Ingen fara!

Här hittar du den presentation som vi visade under infotillfället: Agricola-skriban på några minuter. Den säger inte allt, men ger en bild av hur skriban är uppbyggd. Om du har några som helst frågor så får du jätte-gärna ta kontakt med Minna som är ansvarig präst för skriban så berättar hon mera.

Tips! Scrolla lite längre ner på sidan så hittar du också en knapp som för dig direkt till anmälningssidan. Så här ser "knappen" ut:

Ett informationstillfälle om skriftskolan ordnas 20.1 kl. 18 i Pernå kyrka.

Ett brev med inbjudan till informationstillfället skickas till de föräldrar som har  ungdomar som är födda år 2004 och är medlemmar i den nya församlingen.

Skriftskolan kommer att genomgå vissa förändringar och förnyelser då kyrkan gett ut en plan för konfirmandarbetet "Ett stort under"  som nu också tas i bruk i den nya församlingen.

Information om skriftskolan på finska i Agricolan suomalainen seurakunta kan man be om av de finskspråkiga församlingarna.

I alla frågor angående skriftskolan kan du kan ta kontakt med församlingen.

YouTube-video
Unga ligger på gräset med huvuden ihop och blicken mot himlen lyckligt glatt leende
Unga i cirkel
YouTube-video