Välkommen till

SKRIBASIDORNA!

Roligt att du tittar in här! Här hittar du allt du, som är intresserad av skriftskolan, behöver veta om skriftskolan i Agricola svenska församling.

I alla frågor angående skriftskolan kan du kan ta kontakt med församlingen.

Du som är född år 2006 och hör till vår församling får ett brev hem på posten i början på november med information om hur du skall anmäla dig till skriftskolan och vilka olika alternativ som finns att välja mellan. Om du inte senast den 12.11.2020 har fått ett brev så tag kontakt. Informationen kommer också att sättas på hemsidan.

Unga ligger på gräset med huvuden ihop och blicken mot himlen lyckligt glatt leende

KONFIRMATIONERNA NOVEMBER 2020

Konfirmationerna kommer att hållas som sluten tillställning vilket betyder att de inte utannonseras som församlingens allmänna högmässa utan är endast för konfirmanderna och deras inbjudna gäster samt församlings anställda och några av hjälpledarna som var med på lägren. Konfirmanderna som har meddelat att de vill bli konfirmerade i Pernå och Lovisa kyrkor är så många till antalet tillsammans med sina gäster att de nuvarande begränsningarna för hur många som får vara samtidigt i dessa kyrkor (9.10.2020) inte räcker till och är därför delade i två grupper.

Söndagen den 15.11 kl. 10.00 i Liljendal kyrka, helt enligt de ursprungliga planerna

Söndagen den 15.11 kl. 12.00 i Pernå kyrka OBS! Klockslaget, vid detta tillfälle konfirmeras halva gruppen

kl. 14.00 i Pernå kyrka OBS! Klockslaget, vid detta tillfälle konfirmeras andra halvan av gruppen.

Söndagen den 22.11 kl. 10.00 i Lappträsk kyrka, helt enligt de ursprungliga planerna

Söndagen den 22.11 kl. 12.30 i Lovisa kyrka OBS! Klockslaget, vid detta tillfälle konfirmeras halva gruppen

kl. 14.30 i Lovisa kyrka OBS! Klockslaget, vid detta tillfälle konfirmeras andra halvan av gruppen