Välkommen till

SKRIBASIDORNA!

Roligt att du tittar in här! Här hittar du allt du, som är intresserad av skriftskolan, behöver veta om skriftskolan i Agricola svenska församling.

I alla frågor angående skriftskolan kan du kan ta kontakt med församlingen.

Information gällande vinterskriftskolan 20-26.2.2021 kommer inom januari månad. Pandemi situationen är sådan att det är högst osannolikt att vi kan hålla läger med övernattning. Skriban kommer ändå att hållas under denna tid inom ramen för vad restriktionerna ger oss möjligheter till. Troligtvis så att konfirmanderna delas in i smågrupper som samlas på olika ställen på församlingens område. Mera info kommer alltså senast 31.1.2021.

Du som är född år 2006 och hör till vår församling får ett brev hem på posten i början på november med information om hur du skall anmäla dig till skriftskolan och vilka olika alternativ som finns att välja mellan. Om du inte senast den 12.11.2020 har fått ett brev så tag kontakt. Informationen kommer också att sättas på hemsidan.

Anmäl dig via denna länk:

Unga ligger på gräset med huvuden ihop och blicken mot himlen lyckligt glatt leende

KONFIRMATIONERNA NOVEMBER 2020 ÄR FRAMFLYTTADE

Pandemin rör till både ett och annat i år, som du har märkt. Redan i somras påverkades vår skriftskola. Nu har läget i vår region skärpts och drabbat också bl.a. skolor.

Därför kan vi tyvärr inte hålla konfirmationerna i november som planerat. Vi skjuter upp dem till vårterminen. Exakt datum kan vi inte ge ännu, men meddelar naturligtvis i god tid. Vi måste följa med situationen, och se hur restriktionerna gör det möjligt.

I första hand siktar vi på att ordna konfirmationerna i normal storlek, men det kan förstås hända att vi blir tvugna att dela upp oss i mindre grupper.

Om du av någon orsak vill bli konfirmerad innan det, finns det alltid möjlighet till enskild konfirmation. Ta kontakt i så fall, så fixar vi saken.

Alltså: inga konfirmationer nu i november, utan vi meddelar datum senare. Tyvärr så här.