Välkommen till

SKRIBASIDORNA!

Roligt att du tittar in här! Här hittar du allt,  som du som är intresserad av skriftskolan, behöver veta om skriftskolan i Agricola svenska församling.

I alla frågor angående skriftskolan kan du kan ta kontakt med SKRIBATEAMET.

Antingen via skribatelefonen, skribans e-post på vilka någon av oss fyra i SKRIBATEAMET svarar. Vi sköter turvis telefonen och e-posten.

Förstås kan du också kontakta oss på våra personliga kontaktuppgifter.

Ta gärna kontakt!

Du som är född år 2006 och hör till vår församling får ett brev hem på posten i början på november med information om hur du skall anmäla dig till skriftskolan och vilka olika alternativ som finns att välja mellan. Om du inte senast den 12.11.2020 har fått ett brev så tag kontakt. Informationen kommer också att sättas på hemsidan.

Sportlovsskribans läger närmar sig med stormsteg om drygt 1 vecka börjar lägret den 2.7. Lägerbrevet och säkerhetsföreskrifterna och -blanketten har skickats per e-post till alla lägerdeltagare och vårdnadshavare. Om du inte har fått post och är anmäld till lägret så hör av dig till tfn 040-198 1518 eller per e-post till agricolaskriba@evl.fi.