Välkommen till

SKRIBASIDORNA!

Roligt att du tittar in här!

Här hittar du allt,  som du som är intresserad av skriftskolan, behöver veta om skriftskolan i Agricola svenska församling.

Du som är född 2007

och är intresserad av skriban, se hit!

Om du inte fått infon om skriftskolan 2022 så hittar du den lägre ner på den här sidan.

Om du inte hör till Agricola svenska församling eller lämnat skriftskolan till i år och vill vara med i vår skriba, skicka då ditt namn, adress och till vilken församling du hör till adressen agricolaskriba@evl.fi så får du också infopaketet om skriban 2022.

I alla frågor angående skriftskolan kan du kan ta kontakt med SKRIBATEAMET, antingen via skribatelefonen eller skribans e-post. Det är någon av oss fyra i SKRIBATEAMET som svarar. Vi sköter turvis telefonen och e-posten.

Förstås kan du också kontakta oss på våra personliga kontaktuppgifter.

Ta gärna kontakt!

Om du inte fått skribans INFOBLAD 2022 så hittar du det här under. Infon har delats ut i Lovisavikens skola 8.11 och samma dag har det skickats till församlingens medlemmar eller dem som bett att få det hemskickat.