Då vi nu har ett undantagstillstånd pga Corona-viruset påverkar det förstås också skriftskolan

- För det första är vi tvungna att ställa in konfirmationerna som var planerade till våren 2020. Konfirmationerna skjuts upp på obestämd tid, till lugnare tider. Församlingen informerar i god tid före när konfirmationerna blir av.

- Daglägret som skulle ha gått av stapeln i början av juni skjuts fram till slutet av sommaren, 28-31.7 och 3-7.8 (sammanlagt nio dagar, paus under veckoslutet)

- Församlingsorienteringen som vinterskriban redan påbörjat förändras pga det nuvarande läget. Man kan genomföra församlingsorienteringen genom att på nytt välja aktiviteter som inte innebär att man måste komma i fysisk kontakt med andra. Vinterskriban kan göra det direkt till sin gruppledare, alltså Jennifer, Dan eller Minna.

* Gudstjänster firas varje söndag så att de strömmas på församlingens hemsidor www.agricolaforsamling.fi, så du kan göra din gudstjänstdetektivuppgift från hemsoffan.

* Vi håller ungdomssamlingar nu på nätet, kolla Ungagricola på Facebook och Instagram.

Fast vi nu har stängt överallt så betyder det inte att vi skulle försvinna någonstans.

Det är bara att ta kontakt om det är något ni vill prata om, funderar över något eller bara behöver prata bort en stund.

Det är tuffa tider, men vi klarar det tillsammans!  Sköt om er <3

Minna, Jennifer och Dan

Tips: Studera, men kom ihåg att röra på dig! Varför inte dansa lite...

Första sidan av infobladet om skriban i Agricola svenska församling