Sommarens dagläger och övernattningsläger är förbi och det är dags att ta itu med församlingsorienteringen.

- Församlingsorienteringen har en del av er redan börjat med och nu är det också dags för alla andra att också komma igång.

* Gudstjänster firas varje söndag i kyrkan och så strömmas en gudstjänst i månaden på församlingens hemsidor www.agricolaforsamling.fi, så du kan göra din gudstjänstdetektivuppgift från hemsoffan om du inte har möjligt att komma till kyrkan.

Det är bara att ta kontakt om det är något ni vill prata om, funderar över något eller bara behöver prata bort en stund.

Minna, Ann-Mari, Rea, Vera och Dan.

Första sidan av infobladet om skriban i Agricola svenska församling
Andra sidan av infobladet för skriftskolan i Agricola svenska församling

KONFIRMATIONERNA NOVEMBER 2020 ÄR FRAMFLYTTADE

Pandemin rör till både ett och annat i år, som du har märkt. Redan i somras påverkades vår skriftskola. Nu har läget i vår region skärpts och drabbat också bl.a. skolor.

Därför kan vi tyvärr inte hålla konfirmationerna i november som planerat. Vi skjuter upp dem till vårterminen. Exakt datum kan vi inte ge ännu, men meddelar naturligtvis i god tid. Vi måste följa med situationen, och se hur restriktionerna gör det möjligt.

I första hand siktar vi på att ordna konfirmationerna i normal storlek, men det kan förstås hända att vi blir tvugna att dela upp oss i mindre grupper.

Om du av någon orsak vill bli konfirmerad innan det, finns det alltid möjlighet till enskild konfirmation. Ta kontakt i så fall, så fixar vi saken.

Alltså: inga konfirmationer nu i november, utan vi meddelar datum senare. Tyvärr så här.