Agricola svenska församlings brev om skriftskolan 2019

Måndagen den 10.12.2018 postades ett brev om skriftskolan till de föräldrar som har unga som är födda år 2004 och är medlemmar i församlingen.

Brevet är en inbjudan till informationstillfället om skriftskolan.

Informationstillfället hålls 20.1.2019 kl. 18 i Pernå kyrka. Några viktiga datum finns också i brevet.

Om den unga väljer att skjuta upp skriftskolan till senare, går skriftskola i en annan församling eller inte alls tänkt delta i skriftskolan är det viktigt att ni föräldrar meddelar det till ansvariga prästen för konfirmandarbetet.

Det kan man göra via anmälningsblanketten när anmälningssidan öppnas 20.1.2019.

Vill man inte vänta tills anmälningssidan öppnas kan man skriva en e-post till minna.silfvergren@evl.fi och berätta om sina planer. Det här är viktigt för att vi i församlingen ska veta att ni nåtts av informationen.

Välkommen till informationstillfället i Pernå!

Info om skriftskolan sida 1
Information om skriftskolan sida 2