Brevet om skriftskolan 2019 har skickats

12.12.2018 15.28

2013_11 Finlaysonin kirkko_0113_L.jpg Informationsbrev om skriftskolan har skickats till alla föräldrar som har barn som är födda 2004

Brevet är en inbjudan till informationstillfället om skriftskolan. Informationstillfället hålls 20.1.2019 kl. 18 i Pernå kyrka. Några viktiga datum finns också i brevet.

Om den unga väljer att skjuta upp skriftskolan till senare, går skriftskola i en annan församling eller inte alls tänkt delta i skriftskolan är det viktigt att ni föräldrar meddelar det till ansvariga prästen för konfirmandarbetet. Det kan man göra via anmälningsblanketten när anmälningssidan öppnas 20.1.2019.

Vill man inte vänta tills anmälningssidan öppnas kan man skriva en e-post till minna.silfvergren@evl.fi och berätta om sina planer. Det här är viktigt för att vi i församlingen ska veta att ni nåtts av informationen.

Välkommen till informationstillfället i Pernå!

Brevet hittar du också via den här sidan Inbjudan och information

« Till nyhetslistan